torstai 16. joulukuuta 2010

I am the voice inside your head and I control you

Hei taas kaikki, pahoittelut, ei tuu kuvapostausta tälläkään kertaa.

Aattelin vaan tulla randomisti selittämään tänne mun suuresta motivaationpuutteesta blogia kohtaan. Hetki sitten tuli semmonen "asdsgdhfadghsfjs mun blogi on tylsä, turha ja täysin päämäärätön" -olo ja teki mieli poistaa koko hela hoito, jonkinlainen alemmuuskompleksi iski tai jotain. Mut anyways, siis mua ärsyttää suuresti tällä hetkellä mm. se ettei mulla oikeastaan ole mitään kerrottavaa. Ei mun elämässäni tapahdu oikeastaan mitään blogissa mainostamisen arvoista, koulussa ei tapahdu mitään (sillä kuka jaksaa lukea fysiikkakemiantunneista...?), mun kamera on paska ja vielä paskempi kun ei oo tota luonnonvaloa tarjolla näin arkipäivisin kuin sen ajan ku oon koulussa. Plus, oon ollu laiska laittautumisen suhteen joten ei siitäkään mitään ja arrrghjdhjksk. Tuntuu välillä ettei oikeen osaa kirjottaa, ei saa sellasta selvää pointtia ja päämäärää omalle blogille mitä haluais... Ja oon jotenkin lopen turhautunut myös kaikkeen muuhunkin tässä että joo.

Rant rant. Pyytäisin jotain postausehdotuksia, mutta nojoo, niihn harvemmin kukaan vastaa joten en ees viiti yrittää tälläkertaa. Toisaalta, jos kokee tarvetta ehdottaa jotain jännää niin kommentit toki on tervetulleita.

Nojoo eiköhän tää avautuminen taas tästä riitä. Ärsyttää vaan kun äh... Mä haluaisin jotain hienoa ja mielenkiintosta, mutta, no, niin. Ehkä jotain fiksumpaa postausta joskus ensviikolla kun loma alkaa ja lahjoja saa perjantaina ja hiukset lyhenee tiistaina ja nii.


"I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down I use you up
Mr. self destruct"

SASSE

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ma tahtoo sassen huonepostauksen, kiertoajelun sen matalaan majaan!

ja vaikka kokkauspostauksen!

Sasse kirjoitti...

Ano: No tota, jos saan aikaseks ni joo onnistuu molemmat : D