perjantai 24. joulukuuta 2010

In for the kill

Teenkin postauksen, hahaa huijasin!
Tässä nyt ekana randomhuttuu:

Uusei stuffei! Eli, BC Color Save Hoitoaine 7€ tukku, Yöshortsihässäkät 8€ Seppälä ja sitte varmaan ihmettelette mikä toi kuollu murmeli tossa on, ja sehän siis on...

...in Russia, hat wears you. Eli karvahattu 10€ H&M.

Graffitilakka on siis tännäköstä mössöö, eli vetäytyy tommjoseks coolioks itekseen. Tykkään tästä lakkauksesta itseasiassa ihan mielettömästi!

Tässon sit perheen salaisuusjuttui + Niklaksen antama lahja joka sekin päätyy kuusen alle ennenku avaan sen.

Lopuks naamaposee jonka ois tarkotus havainnollistaa mun uutta tukkaa, mitä se ei oikeestaan kovin hyvin tee. 

Mutta sit seuraava aihe:

Okei, eli sanotaan nyt: tervetuloa mun huoneeseen! Ennen kuvien esiintymistä pahoittelen ihan älyttömästi tota kuvanlaatua, mutta minkä sille voi kun se vaan on hullun huono hämärässä, tänne ei tuu luonnonvaloa lähes ollenkaan (pian ymmärrätte miksi) ja mulla toimii vaan kaksi lamppua kuudesta lampusta mun huoneessa. So, yeah.
Eli ovesta sisään, niin tällänen näky tervehtii teitä. Tossa on myös suoraan syy miksei tänne tuu luonnonvaloa. Huomio, mun huone on semipieni, että tää ei oo mikään suuri nähtävyys.

No, ovelta kun kattoo oikeelle ni tulee vastaan mun krääsäseinä. Eiköhän kuvat selitä tarpeeks! Mullon ilmestyny hirvee tarve laittaa kaikkee ylös, listaa jne.

No sitte, ovelta pois ja sängyn alta katsottuna näyttää tältä. Pöytä ja korut + unisieppari. Ja kissan kiipeilylauta.

Lähemmäs koruja.

Haluaisin lisää kehyksiä ja kuvia kaikkien kivojen kanssa!

Siitä käännytään sitten tohon sängyn rappusten viereen, missä säilytän kampaamotarvikkeita.

...josta liikutaan sängyn alle, missä kajarit, lipasto jossa on krääsää ja pöytä + 2 mustaa karvasohvatuolia.

Sitte kiivetään ylös, missä sijaitsee mun datausnurkka mistä itseasiassa koko ajan teen tätä postausta.

Mutta joo, eiköhän tuo ollu tuossa. Ekaksi, en tykkää seinien väreistä. Kadun tätä vihreeruskeeta. En katuis sitä, jos mun huoneeseen pääsis luonnonvaloa enemmän. Mutta jos saisin uudestaan valita, se ois vaaleenharmaa päätyseinä ja valkoset muuten.
Sitten, järjestys on muuttumassa kunhan saan vaan keksittyä minne heivaan ton lipaston ja pöydän. Muttakun en tiedä ja poiskaan en kokonaa viitti heittää. Elämän vaikeus aaaaa.

Kolmanneks, tää postaus kusee teitä linssiin aivan täydellisesti. Mun huoneessa on noin siistiä just ja just yhen päivän. Voin joskus postaa sen normaalitilanteen, mikä tarkottaa kaikenmaailman krääsää ympäri huonetta, vaatteet pitkin poikin lattiaa, juomalaseja useempi miljoona, petaamaton sänky ja muutenkin pomminräjähdyksen jälkeinen näky.

Mutjoo, seuraavalla kerralla lahjoja!


SASSE

4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Mistä graffiti lakkaa saa? :o

Sasse kirjoitti...

Tiia: ainaki toi graffitilakka on stockalta, ne on vaan aika suosittuja ni ovat kaipa aika loppuunmyyty nopeasti ku uusia eriä löytyy. Mut esim netanttila näyttää näitä kans tarjoavan, metsästää vaa ni eiköhän noita tuu vastaan : D

Tiia kirjoitti...

uuuuuuu, kiitosta :D eikun hakemaan!

Sasse kirjoitti...

Tiia: Onnea metsästyksee!