keskiviikko 29. joulukuuta 2010

"mä sain viimejouluna lahjaks vuohen. Joka lähetettiin afrikkaan. Saatana."

Eli nyt ois kyseessä klassinen the joululahjapostaus!
No ensimmäiseks voisin vähäsen luennoida mitä lähti muille: Ennen joulua lähti Niklaksen perheelle toinen piparitalo ja toinen lähti siskon kämpille. Ihan taas oikeet joululahjat oli:
  • Faijalle Biothermin joku parranajoduomömmö
  • Mutsille Goshin ikääntyvän ihon naamarasva 
  • Siskolle Cutrinin onkse nyt Energy Care sarjan semmoi tehohoitopakkaus 
  • Veljelle pulkka 
  • Riinalle ja Sannalle semmoset isot kahvimukit silikonikansilla 
  • Mialle lilat korvakorut joissa eiffeltornin kuva 
  • Niklakselle maalasin neljä taulua jotka sijoittuu Lontooseen (Big Ben, Piccadilly Circus, Tower Bridge & London Eye). 
Viimesimmässä oli jumalaton duuni koska mulla oli about kai puoltoista viikkoa aikaa koko hommaan ja taulut oli varmaan semmosta 50cm x 50cm kokoa, jos en väärin arvioi. Mutta, tästäkin selvittiin kunnialla tänäkin vuonna, joten voisin vaikka tosiaan nyt esitellä kuvien muodossa omat lahjat:

Mitäpä muuta ihminen toivois ku ruokaa ja rahaa. Hehee. Mua huvitti toi lahjakortti ihan mielettömästi.

Sitte pehmeet paketit: Tämmöi fleecejuttulämpöpuku ihan oikeesti mielettömän lämmin! Oon muhinu ton sisällä pari vuorokautta nyt. 
Sitten aika söpö yöpuku (mä en tiedä minkä ikäsenä mun porukat mua pitää, mä veikkaan et joku faija on hymyilly tosi kierosti tota paketoidessaan...) 
ja pyyhe mitä itseäasiassa toivoin koska mun omat pyyhkeet on ihan koppuravanhoja nuhjusia, ja pehmeet, isot pyyhkeet on ♥
Ja no, mitä ois joululahajt ilman yhtiä villasukkia.

 Sain lahjaksi oman naamani! ♥ ...not. Eiku randompose väliin.

Sitte tuli keittiövaaka, joka päätyy mulla aivan muualle ku keittiöön. Oon tarvinnu värivaakaa että voi mittaa kaikki värjäysmössöt, mikä on hankalempaa ilman vaakaa.

No sitte oli tää jo tiedossa oleva lahja, eli Olympuksen X-940. Ensin olin tän kanssa vähän epätoivoissani ja aivan varma että tälle ainoo käyttö on vesilinnun heittäminen (voi sorsaraukkoja), mutta pienen tutkimisen jälkeen totesin että eiköhän tällä pärjätä ainakin jonkun aikaa, vaikka pikkasen yhä kirpasee että ois Canonin Ixuksen saanu Gigantista nyt samalla hinnalla (jostain syystä itse oon enemmän Canonin puolella, vaikkei mulla mitään näyttöä paremmuudesta itellä ole), mutta kyllä tällä eletään. Ehkä mä kiinnyn tähän kuten tohon mun vanhaan Lumixiin vielä, who knows? Alempi onkin sitten se klassinen silmäkuvatesti. Rankalla kädellä muokattuna kyllä, muttajoo, kelpuutan tän kaverin nyt.

Sitten parhaimpaan lahjaan:

Eli tuli Escadan Absolutely me -paketti Niklakselta, joka sisälsi 50ml Absolutely me vartalovoidetta ja 30ml itse hajuvettä. Ihastuin tähän hajuveteen jo useampia kuukausia sitten varmaan, ja itkin sen kallista hintaa ja vaikka melkein päädyin ostamaan, totesin etten nyt kuitenkaan sillä totesin ettei ollut oikeasti varaa tähän. No hyvä ettei ollu varaa, koska tää oli varmasti helppo lahja keksiä ja semmonen aika pomminvarma tykkäyslahja. Oon ihan ihastunu vaan enemmän tohon tuoksuun ja mulla on jo nyt hätä että mitä jos se loppuu.

Mutta ne tais olla nyt lahjoista.

Tässon vielä vähän kamerapällistelyä ja pientä osviittaa siitä monen aikoihin oon menny nukkumaan. Joo, ku koulu taas alkaa oon niin kuollu, koska yleensä herätys on viimestöön klo 6:30. Onneksi mulla on tässä jaksossa vähän anteeksiantavammat aamut, kun on yhteisiä aineita.

Pitäis joo alkaa ettiskelee tota uutta työharjottelupaikkaa taas viimeselle jaksolle ja huomenna ois tarkotus liikkua Helsinkiin hakemaan siskolle kultanen pigmenttivaahto, shoppailemaan Niken lahjakorttirahoja pois (siis se shoppailee, mä enintään etsin hääppösillä rahoillani alusvaatteita tms) ja kattomaan The Town.
Lomaa mä oon kuluttanu näkemällä Niklasta, kattomalla Supernaturalia (nyt ois edessä season 5 katottavana, nelonen saatiin loppuun ja korkattiin toi vitonenki kyllä jo) ja kattomalla leikkaamattomat LOTRit sekä Towelheadin.

Voisin pistää teille vuoden lopussa listan leffoista jota on tullu tänä vuonna katottua, koska oon kirjannu ne ylös. Mitä mieltä?

Mut joo, adios amigos, nyt enää häiritsen yhellä kysymyksellä: Pitäiskö teijän mielestä tätä sivukokoa leventää, että kuvat ois isompia? Pitäiskö blogiin tehä jotain muuta muutosta?

Vastauksia thnx!

It's been so long I've been out of my body with you
I feel alone feel at home feel like nothing is true
You take me to a place where my senses gave way
Turn it round shut it down what the people say
SASSE

4 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Ä ÄÄAÄATAYE mäki haluun nähä Townin jo. ): Jon Hamm. <3 Voit sit kertoa mulle näkykö Jon Kinnkun naamaa tarpeeksi ja kai sen ihanaa ääntä ainakin kuulu riittämiin ja oliko leffa muuten ihan paska?

Niklas kirjoitti...

tower BRIDGE, not birdge :'DDD

Sasse kirjoitti...

Malla: Oh righty then!

Sasse kirjoitti...

Niklas hiljaa. : D