maanantai 14. helmikuuta 2011

alligator blood

Tiiättekö, koska kaikki muutkin kirjoittaa ystävänpäivästä, niin kirjoitan minäkin.

En kuitenkaan aio julistaa tätä päivää "forever alone" -päiväksi, enkä myöskään läntätä tähän postaukseen mitään ällöklisejä rakkauslauluja, koska suoraansanoen multa ei tursu korvista tää päivä vaan nää kaksi ääripäätä - ihmiset. Haloo näille jotka kuuluu jompaankumpaan kastiin: tää on yks päivä. Fuck you niitten "oon niin yksinäinen yhybyhy" jos se yksinäisyys ei itketä näin paljon muinakaan päivinä, ei tänkään pitäisi hetkauttaa. Ja sit taas ne yhtäkkiä yltiörakastuneet, noh, semmosia terveisiä et jos umpirakastutte päivän ajaks kerran vuodessa ni onnea loppuelämälle. Not.

Onhan niitä ihan fiksujakin ihmisiä jotka ei oo niin yltiöhysteerisiä tästä, mutta nää ääritapaukset mua vituttaa. Onhan jokaiseen juhlapäivään omat intoilijansa (kun jouluna on niitä jotka rallattaa joululauluja jo syyskuussa ja jouluvalot on ikkunassa sitte kesään asti) mutta tää juhlapäivä jurpoineen pistää rasittamaan mua enemmän kuin muut, sillä täytyy joko tuoda ihan hirveästi esiin sitä kuinka seurustelee ja kumppani on ihana ja oijoijoi tätä lemmen onnea - tai sitten on tätä "FOREVERR ALONEE FUCK YOU SEURUSTELEVAT"

Niinku tota... Take it easy. Keskittykää olennaiseen. Ja te forever alone heebout, teillä on varmaan jossain ees joku kaveri, meinaa tää ei oo Seurustelunpäivä, vaan Ystävänpäivä. (Kiitos suomenkielisen käännöksen, mut no jaa.) Ja sit jos ihan elämä alkaa masentaa ja tulee olo ettei kukaan halua suo jne, niin tässäpä siteeraus tosta Pariisin Kevään Pikku Huopalahdesta (mikä on ihan fiksu ohjenuora):

Linja-autojen ja rakkauden perässä voi juosta tai odottaa seuraavaa.


I'm a gentleman and you're a liar
I expect the bes of you but it's so hard
but it's so hard
SASSE

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no kyllä taas huomaa että jotkut täällä elää kultalusikka perseessä.

Et sit vissiin tiiä miltä tuntuu kun itse oot kaveriporukkas ainut sinkku ja kaikki muut just tona hemmetin ystävänpäivänä lahnaa tyttö/poikaystäviensä kanssa ja niin rakastuneina lepertelevät jossain kuusen alla... hyvähän se on sinun marista ruudun takaa kun itselläs on ukko. Olkoo päivä siinä missä muutkin, mutta silti se alkaa pännimään ihan älyttömästi. Ja tunnen ihmisiä joilla ei ole hyvin ystäviä saati sitten poikaystävää niin kyllä tuo päivä laittaa vituttamaan...

mee ittees inisemästä 100 kaveris ja sen ukkos kanssa sieltä ruudun takaa ja tuu vasta sitten vinettämään kun jostain jotain tiedät.

Sasse kirjoitti...

Ano: Jee mä tykkään lusikoista perseessä ♥

No, ensimmäiseksikin, ei, en ole seurustellut elämäni joka vitun ikistä ystävänpäivää. Viime ystävänpäivänä en myöskään seurustellut vielä, eikä oikeastaan ollut kauheasti toiveita siitä (oli oikeastaan vitun apaattinen olo tilanteesta) että tulisin seurustelemaan, mutta guess what: ei, mulla ei ollut sen katkerampi tai vittumaisempi päivä silloin. Se oli yksi muiden joukossa.

Mua oikeastaan naurattaa jo tän viestin koomisuus jo sen takia että sä oikeasti kuvittelet tietäväs paskaakaan mun elämästä ja ihmissuhteista ja siitä millasta mulla on ja ei oo. En mä koskaan sanonu tässä, etteikö tää päivä sais pistää nakertaa; mä sanoin että mua vituttaa ääripäät joiden on pakko tulla ruikuttamaan joko paskasta yksinäisyydestään foreverr alonee -tyylillä vaan tämmösinä päivinä, tai sitten korostaa oikeen yltiöpaattisesti kuinka ällölöllörakastuneita on.

Jos tää päivä ahdistaa ni luulis ahdistavan muutenkin. Tuskin ne pariskunnta minnekään katoaa muina päivinä tai ystäviä kerääntyy ympärille heti sen ystävänpäivän jälkeen <;

Malla kirjoitti...

:D:DD Joooooo no totatota kai mun on pakko heittää tähän jotain ihan läpäl vaikka aihe tais vähän mennä jo.

Hei ihan oikeesti jos _kaikki_ kaverit seurustelee, ja tän YHDEN päivän viettää keskenään, niin aika huonosti asiat jos yhtä päivää ei selviä yksin.
Sit taas jos on tosissaan yksinäinen viihtymättä yksin, niin ei niitä ystäviä ruikuttamalla löydä. Karu totuus. Pitäskö sit kieltää muita olemasta ystäviensä kanssa siks että kaikilla ei ole?

Itsehän siis muistin koko päivän vasta samana aamuna ku radiosta kuulu jtn toivotuksia. Ja sit uudestaan päivällä kun yläastelaiset tukki koulun aulan niiden vitun halisydäntensä kanssa. Muuten meni kyllä ihan huomiotta.

Sasse kirjoitti...

Malla: Jepajep! "Anteeks mä kyl seurustelen ja ois olla ihan kiva hengaa sen kaa tänää mut emmä kai ku maailmassa on niin paljon ihmisiä jotka ei seurustele"

Noo, whatever. kyl mä silti tykkään niist kultalusikoista.

Anonyymi kirjoitti...

oisko uus postaus!!!?

Sasse kirjoitti...

Ano: Jees, ku on jaksaa, nyt oon lomal ni oon laiskotellu vaik kuvii löytyy. Ehkäpä huomenna tai ensviikolla :D