lauantai 12. helmikuuta 2011

So come on, let's go, let's lose control

Aloha amigos!
Eilinen oli jännä päivä. Tai no, aluks en ollu varma päivän jännyydestä, sillä aamun oli tarkotus alkaa kampaustentekemisellä, mikä aiheutti jo toissapäivänä epätoivon puuskia. Toissapäivänä muuten myös värjäsin Riinan hiukset ja AH, oli ihan törkeen hyvä fiilis päästä taas tekemään! Mutta, kuitenkin, eilisen päivän piti jatkua lainekampauksia ja ylänutturaa tekemällä jotka alotettiin tolloin toissapäivänä - muttei kuitenkaan jatkunut! Mutta ensin kuvaa mun "hienosta" lainekampauksesta:

(Kiesus että häpeen tota takaosaa...)


No, kuitenkin. Maikan piti lähteä varttia yli yheksältä saattamaan Tallinnalaisia vaihtareita satamaan, joten jäätiin luokan kanssa yksistään koululle, ja saatiin lupa värjäillä hiuksia. Näinpä siis kävi mun tukalle:

Ennen

Välivaihe

Lopputulos

Eli musta tuli kuparinruskee-blondiraitamössö! Ideaa sain tästä, mutta en halunnu ihan noin punasta & tummaa. Tähän väliin vielä sit hieman välivaihekuvaa, ja tarkat aineet ja mömmöt mitä päähän käytettiin:

Väriin käytettiin Cutrinin kestovärejä.
  • Alaosan tyvi: 5.0 1/3 + 5.74 1/3 + 5.4 1/3 -> 3% 2/3 + 6% 1/3 1:1
  • Alaosa: 5.4 1/2 + 5.74 1/2 -> 3% 2/3 + 6% 1/3 1:1
  • Pääliosan tyvi: 7.0 1/3 + 7.74 2/3 -> 3%  1:1
  • Pääliosa: 7.44 + 3% 1:1
  • Etuosan palkki: 3% v.jauhe, 6% v.jauhe & 9.37 + 3%
Ensin laitettiin palkki vaalentumaan 4 tummuiseen pituuteen 6% vaikuttamaan ensin, sitten alettiin värjäämään ylä- ja alaosan tyviä. Tyvien värjäämisen aikaan palkin ylempään osaan laitettiin pituuksiin 3%. Tyvien värjäämisen jälkeen jatkettiin pituuksiin, joidenka aikana laitettiin myös palkin tyvi vaalenemaan. Pituuksien vaikutettua n. 20min, koko sörssö huuhdeltiin pois. Huuhtelun jälkeen pestiin koko pää shampoolla ja laitettiin hoitoaine muualle paitsi palkkiin. Hoitoaine pestiin pois, palkki kuivattiin ja palkkiin laitettiin 9.37, joka vaikutti 10min (josta 5min lämmössä). Palkki pestiin shampoolla vaikutuksen jälkeen, laitettiin hoitoaine ja kuivattiin. Tadah!

Nyt oottelen tässä josko hiukset alkais taas asettumaan - mulla menee tukka aina värjäämisen jälkeen ihan lituskaksi ja on sitä useamman päivän, ennenkuin palaa taas normaalitilaansa. Joten, tässäpä odotellaan josko nää normalisoituis, ettei ois tukka länässä koko ajan. Kivan sileethän nää on, mut yhyy kun ei ne mee mitenkään lätässä...

Nojoo, sit muihin asioihin. Ostin just tossa häivekorut huuliin ja "häiveplugit" korviin. Häiveplugit korumaailmasta, ja huulikorut lävistyskorut.fistä. No, ainakin voin kehua molempia siitä että tilaus ja maksaminen oli helppo hoitaa eikä hinnat oo mitään... kuolettavia, vaikka yhäkin tuntuu vähän idioottimaiselta maksaa pienestä korusta kauhean paljon. Nojaa. Mutta, korumailmaa voi kehua siitä että postitus on ihan törkeen nopeaa - tilasin korut 9. päivä, samana päivänä ne lähti postiin ja seuraavana päivänä olivat kotona. Eli kiitos vaan toiminnan nopeudesta!


Häiveplugeissa on vaan nyt semmonen ongelma, ettei ne oo oikean väriset. Mutta, se ei oo ongelma kun omistaa akryylimaalit! Sekottelin niitä sitten, ja loppujen lopuksi mulla oli kivasti just mulle sopivan väriset plugit. Ta-dah! Että näin.

Sitte loppuun randomkuvia eiliseltä ja tältä päivältää:

Viimeset kolme tältä aamulta, loput eiliseltä. Wohoo aurinko!

Mutta joo, palaillaa taas seuraavaan kertaan mennessä. Hola!

Bring out the someone,
you need to see, for jealousy.
We all know, one day you'll leave behind,
your everything, 
and feel the spring, come, cos,
I'll find you somewhere,
show you how much I care.
Know that there is no,
escape, from my snow brigade.
My arms retreat,
I wish they were there, to hold you.

SASSE

6 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Uu söpsät hiukset!

Sasse kirjoitti...

Malla: uu kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Miks vitussa laitat noita saatanan jasdkskfäkdäkasdäkfäöaskfäk väri juttuja tänne ku ensinnäkään kukaan ei haluu saman väristä fledaa ku sulla ja toisekseen kukaan järkevä ihminen ei noista ymmärrä yhtään mitään. btw opettele kirjottaa ja kasva aikuiseks... <3 :)

Sasse kirjoitti...

ano: Laitan niitä saatanan värijuttuja tänne jos jotakuta joka vaikka on kampaaja/opiskelee kampaajaksi sattuis kiinnostamaan miten toi on värjätty, ja toisekseen, ehkäpä joku joka on ottanut selvää/tietää asiasta tietää mitä mekitystä noilla numeroilla ja prosenteilla on tajuaa idean. Ja ihan sun kiusaks en opettele ja en kasva, koska oon Peter Pan. Ähää.

Anonyymi kirjoitti...

Onko nuo häiveplugit kuinka eriväriset kun keskiverto iho ja jos niistä saa oikeen väriset niin onko sillein suht.koht. huomaamattomat.
Armeijaan meno nimittäin kiinnostas ja siellä kun lävistykset pitää ottaa pois tai peittää :/

Sasse kirjoitti...

Ano Ainakin mulla on vaalee/keskivertoiho ja itellä ollu reippaasti liian vaaleet. Akryylimaaleilla saattaa saada ihan oikeenväriseks maalattua, jolloin ne sitten on aika tosihuomaamattomat. Mulle kyllä sanottii että noi häiveplugit näyttää vaan nappikorviksilta kun ne oli ne ns liian vaaleet :)