tiistai 8. helmikuuta 2011

How I wish I found the words to save this

Kattokaa kun mä oon ahkera.
Aka, saatte postauksen, mutta mä oon pahoillani ettei mulla oo ite kisasta eikä edes kisatyöstä kuvia, koska en saanu värvättyä ketään hovikuvaajaks. Jokupäivä kuitenkin pitäis löytyä mun sähköpostista Goldwellin kuvaajan ottama kuva musta ja Sannasta, ni sit vähän osviittaa!
Palkintosijoja ei napsahtanu, mut oon silti tosi tyytyväinen että pääsin 12 parhaan joukkoon. Tietenkin aina vähän harmittaa ettei tullu voittoa, mutta pakko kyllä myöntää että pääpalkinnon voittaja oli todellaki ansainnu voiton: katoin jo koululla et se tekee ihan hullusti töitä ja leikkaus oli ihan törkyhienoa sekä väri tosi moniosainen. Onnea siis sinnepäin täältä ja muilleki palkintosijoille!

Kuitenkin, kivana yllätyksenä tuli fakta että saatiin pitää muotoilutuotteet mitä omalla kisapaikalla oli, ja ne oli kaikille samat. Eli tämmösiä tuli mukaan kuitenkin, mikä on aika buenoo vaikkei voittoja saanukaan.


Eli siis löytyy vasemmalta oikealle katsottaessa tämmösiä:

 • ROUGHMAN Matte Cream Paste aka. Mattavaha, toimii lyhyissä kuin puolpitkissä hiuksissa, mutta ite suosin pitkälti vaan lyhyempiin hiuksiin. Nelostasoa.
 • DIAMOND GLOSS Shine Spray aka. kiiltosuihke, jolla nyt saa jokatukkaan kiiltoa silikonin ja ponneaineiden voimalla. Tällä ei kyllä kannata kauheesti läträtä, tulee muuten ihan rasvasen näkönen tukka.
 • SPRAYER Hair Laquer aka. sarjan voimakkain lakka. Kaipa jokainen tietää mitä tää tekee.
 • MAGIC FINISH Brilliance Hairspray aka. kolmostason lakka. Antaa semmosen keskivoimakkaan pidon.
 • GLAMOUR WHIP Brilliance Styling Mousse aka. muotovaahto, kolmostasoa tämäkin.
 • HOT FORM Heat Styling Lotion aka. lämpösuoja/muotoiluneste. Suihkutetaan märkiin hiuksiin, kuivataan ja sitte raudoilla tai kihartimilla muotoillaan. Kolmostasoa.
 • JELLY BOOST Bodyfying Spray Gel aka. suihkegeeli, minkä toiminnasta mulla ei oo muuta tuntumaa ku että on tarkotettu lyhyille hiuksille ja antaa pullon mukaan "rakennetta ja tukea". Käsketään suihkuttamaan pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoilemaan sormin. Okay. Kolmostasoa tämäkin, btw.
 • JUST SMOOTH Styling Milk aka. silottava muotoiluneste, pitoa tässä ei oo oikeestaan (ykköstason tuote).
 • Sitten onneton yksilö joka jäi pois kuvasta eli SLEEK PERFECTION Thermal Spray Serum aka. perus lämpösuoja, veikkaan. Takatekstistä ei tuu ihan heti selväksi ("Hienojakoinen, vedetön, suihkeseerumi" wtf, sanooko teille kauheesti toi teksti mitään siitä mitä se sun tukalles oikeasti tekee?) mikä on homman nimi, mutta komennetaan suihkuttamaan kuiviin hiuksiin ennen muotoilurautoja.
Sen lisäksi että tuotteet on jaoteltu pitävyytensä mukaan asteikolle 1-5, nää on näppärästi myös jaoteltu omiin väreihin ryhminä:
 • Oranssin luvataan tuovan tekstuuria, ja nettisivut kertovat asiasta näin: "Rakennetta ja rajoittamatonta muotoilua. Luovia tuotteita yksilölliseen muotoiluun, mattaisista kiiltäviin tyyleihin". Ryhmään kuuluu kahdeksan eri tuotetta, joista kolme on vahoja, kaksi geelejä, yksi muotoiluvoide ja kaksi lakkaa. Lakkoja lukuunottamatta tuotteita voi käyttää joko kuivaan tai pyyhekuivaan (aka hieman kosteaan) hiukseen.
 • Violetinpinkin luvataan antavan kiiltoa, ja nettisivut kertovat ryhmästä näin: "Maksimaalista kiiltoa ja värinloistoa. Erityistuotteita kaikille hiusrakenteille, silottava Anti-Frizz-ominaisuus". Tähän kuuluu viisi eri tuotetta: lakka, muotovaahto, kiiltosuihke, kiiltovoide ja kiiltotipat. Tätä sarjaa taas käytetään muotovaahtoa lukuunottamatta kuiviin hiuksiin. Ainakin omien tuotteiden ja pienen maalaisjärkeni perusteella sanoisin että nää tuotteet sisältää aika paljon silikonia ja muita muoveja.
 • Lilan luvataan tuomaan suoristusta, nettisivun sanoin näin: "Suoristusta ja kontrollia lämpösuojalla. Maksimaalinen lämpösuoja jopa 200 °C:een asti, pitkäkestoinen silottava vaikutus". Tuoteryhmään kuuluu kolme tuotetta, muotoiluneste, suoristusvoide ja toi suihkeseerumi. Muotoiluneste on hennoille & normaaleille hiuksille, suoristusvoide kiharoille ja taipuisille hiuksille. Kaikkien tuotteiden luvataan pitävän jopa 200°c lämpösuoja.
 • Sinisen luvataan tuovan voluumia (ei perse miten toi sana kuuluu kirjottaa. Volyymiä? Voluumia?), ja nettisivut sanoo näin: "Rakennetta ja pitkäkestoista volyymia. Volyymia 24 tunniksi, suojaa föönin kuumuudelta". Ryhmään kuuluu kuusi tuotetta, kaksi geeliä, kaksi muotovaahtoa, tyvispray ja hiuskiinne. Suurinta osaa tuotteista (lakkaa lukuunottamatta) suositellaan käytettävän pyyhekuivaan hiukseen.
 • Keltaisen luvataan antavan luonnollista lopputulosta, josta nettisivut kertoo näin: "Luonnollista, huomaamatonta muotoilua. Kosteuttaa, auttaa vähentämään hiusten katkeilua ja antaa luonnollista kiiltoa". Tähän tuotesarjaan kuuluu vaan kaksi tuotetta: aikaisemmin mainittu muotoiluneste ja rakennesuihke joka on kakkostason tuote. Molempia käytetään pyyhekuiviin hiuksiin.
 • Sarjaan kuuluu vielä myös Vihreä, kiharoille tarkoitettu ryhmä, josta kerrotaan näin: "Erottuvat, lämpösuojatut kiharat. Maksimaalista erottuvuutta, pitkäkestoiset kiharat ja silottava Anti-Frizz-ominaisuus". Tää sisältää kolme tuotetta: kiharavoide, geelivaha ja kiharaneste. Ensimmäistä pyyhekuiviin hiuksiin, keskimmäistä kosteisiin tai kuiviin ja viimeistä vain kuiviin.

Tuotesarja lupaa värisuojan jokaiseen tuotteeseen ja mun puteleista viisi sen lisäksi myös lämpösuojan, Styling Milk lupaa vähentävänsä hiusten katkeilua ja Thermal Spray Serum lupaa vuorokauden kestävän kosteussuojan. Aika paljon luvattu. Aattelin tässä alkaa vähän testailemaan tehoaako nää mömmöt mitään, ihan mielenkiinnolla.

Mutta, mua kyllä vähän ärsyttää vieläkin nää superpitkät nimet, ihme selostukset, kummalliset nimitykset ("Anti-Frizz", miksei vaan pörröisyyden esto tms.) ja kattokaa nyt tätä mainospuhetta siinä etusivulla:

GOLDWELL StyleSign -muotoilutuotesarja saa aikaan näyttäviä lookeja, hohtavia värejä ja säihkyvää kiiltoa! Koe hiusmuotoilun laatua parhaimmillaan ja saat tyylisi esille täydellisenä. Joka ikinen kerta.
Bambuproteiinien rikastuttamat muotoilupolymeerit muodostavat elastisen kerroksen, jonka joustavuutta korkealaatuiset elastomeerit parantavat entisestään. Polymeerikerros sisältää lisäksi integroidun suojakompleksin, jossa on mukana UVA- ja UVB -suojat, pantenolia ja aineosia, jotka neutraloivat vapaita radikaaleja.
Tulos: Sileä, kiiltävä hiusten pinta, joka tuntuu luonnolliselta sekä joustava pito. Lisäksi monipuolinen värinsuoja, joka estää kosteuden haihtumisen hiuksista ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta.
Ihan pakko nyt mainita, jos oisin ihan tavallinen kuluttaja, menis kaikki tekstit ihan ohi. Alaa opiskelevana, näin ihan kaikki ei mene ohi. Suurin osa kyllä. Mainonta on jännä juttu, varsinkin nämä tämän hetken hypersupernimet ja tieteelliset nimikkeet, kemialliset reaktiot yms. piupaut, jotka oikeastaan voi olla ihan merkin itsekeksimää huuhaata.

Mutta, se tästä selostuksesta, aattelin näin teidän mieliksi sekä itselleni vähän avartaa tän muotoilutuotesarjan lupauksia ja mitä se sisältää yms. Teen nyt kaksi postausta, sillä en viitsi tähän postaukseen ympätä että mitä yleisesti päivällä tänään ja eilen tapahtu. Mutta kuunnelkaa Pariisin Kevättä koska se on hyvää! 


Kun olit pieni niin sun mummos sanoi; 
linja-autojen ja rakkauden perässä voi juosta 
tai odottaa seuraavaa
Liikennevaloissa ihmisten ajatukset
 vaeltavat paikkaan mieluisaan

SASSE

Ei kommentteja: