sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Bone will break metal

Aloha amigos!
Ja yhtäkkiä huomasin etten oo päivittäny taas hetkeen mitään ideaalia, mikä on aikas harmi, koska multa on aivan jääny esittelemättä pari uutta rakkautta jne. Ennen kuitenkaan kaikkii kuvia yms, aattelin kertoo siitä kuin mua STRERSSAA. Huomenna on meinaa sen pahamaineisen Goldwellkisan finaali! Ensinnäkin mua stressaa maailman yksinkertaisimmat asiat kuten mitäpäälle yms koska tuun joutuu olemaan sielä yleisön edessä. No sit mua stressaa että muistanko ottaa kaiken mukaan mitä pitääkin. Sit mua stressaa että saanko Sannan värjäyksen onnistumaan ja saanko sen tehtyä ajoissa (kyllä, mun pitää vielä huomennaki värjätä sitä tukkaa, koska en saanu loppuun sitä perjantaina...). Sit mua stressaa onnistuuko Sannan meikki jne. Ja sit mua stressaa et mun pitää olla sielä lavalla laittamassa se Sannan tukka! Että semmonen stressi tänään päällä.

Nomut kuitenki, sit asiaan. Ehkä syy miksen oo päivitelly hetkeen löytyy tästä:


...Siis voitteko te kuvitella tota lagisuuden määrää mikä toi kuva sisältää? Tsekatkaa nyt toi ilme. Hohhohhoijaa. Mut tosiaan, oon usein ollu niin koomassa ettei tuu otettuu ku just ja just kuvaa jostain mun naamasta suttumeikeillä, mikä ei oo mikää blogin supertason kuvausta, ja mua ei kiinnosta spämmää jotain postausta täyteen mun naamaa, vaikka tää mun blogi onkin.Kuten ehkä huomaatte, mun elämä on ollu pitkälti matkustamista kouluun ja takasin rähjäsen näkösenä.Sitte tossa yhessä välissä Bring Me The Horizonin keikka oli ja meni (oli sielä kans Tek-One, The Devil Wears Prada ja Architects) ja oli ihan törkyhienoo! Vaikka Kulttuuritalon äänentoisto oli vähän suoraan vaikka mistä, oli meininki sitäki mielettömin varsinkin kun mun viimekeikka on sijottunu joskus aikoja sitten Lapkon keikalle! Eli oli jo aikakin käydä vähän pogoriehumassa, ja no nyt voin ylpeesti kertoa käyneeni pittaamassa (ja ottamassa hittiä pitistä) ja ylpeästi kertoa että todellaki oon menossa uudellee. Oli nii siistiä! Mut ton keikan jälkeen rakastuin syvästi BMTH:n uusimpaan levyyn ja oonkin sitä nyt sitten pogoillu tässä siitä lähtien.Olen myös syvästi rakastunut ananaspaloihin, mutta se olkoon toissijainen juttu. Vaikka voisinkin kirjoittaa oodin jääkaappikylmille ananaspaloille.


No sit vähän näist höpöhöpökauneusjutuista: mun kynnet on kasvanu jo aika näppärästi! Pitäis vaa käydä ostaan kynsiöljyy että vähän sais niitä varjelua lisää, meinaa nyt ne on ottanu parin illan aikana sillee hittii että toisen käden etusormen & keskisormen kynsi on katkennu aika lyhkäseks. Mut joo, toi Doven päivettävä rasvamömmö on aika kiva! Ei tarvii olla ihan kalkkilaivan kapteeni koko ajan... Vaikkakin toi haju on ällö, me no likey.Ja sitten siihen rakkauspakkausasiaan: En voi YMMÄRTÄÄ miten oon jättäny nää esittelemättä! Siis tuoreentuoksuiset, kutoskoon verran pinkkiä rakkautta aka mun uudet conssit! Lisäys mun conssiperheeseen, joita siis löytyy jo viis kappaletta, toivottavasti lisää myöhemmin (himoitsen tällä hetkellä harmaita ja tummanliloja consseja ihan törkeen paljon...) Oikeesti nää huutaa kesää, joten odottelen vaan et tulee lämmin ilma ja kuiva asvaltti ni näitä lähen kuluttamaan! Iih ♥Sit nää toiset nelkytviis euroo pelkkää rakkautta. Oon himoinnu noita kiilakorkoja jo pidempään Andiamosta, ja sit tos yhtenä päivänä bongasin ne senverran halvalla että lähtivät mukaan hetimiten. Näillä sitten hipsuttelen kesällä menemään jossain muualla kuin täällä meijän kivikasassa, että nää on varmaan semmosen harvemman kerran kengät - mutta todellakin tarpeelliset, meinaan mulla ei ennen näitä ollu yhtiäkään korollisia kenkiä, vaan noita tennarimallisia lätysköjä.

Tänään sitte palauduin Niklaksen luota kotio, kun olin sielä yötä kun eilen oli Jonnan 18v. bailut! Tein übercupcakeja, ja hyvällä tuurilla niistä on kuva jossain että voin jokukerta egoilla niistä teillekin, mutta jos ei ole niin se on voi voi. Mutta sitte tänään oon popitellu Ginger Ninjaa (varsinkin tota Bone Will Break Metalia) ja kaikkee dubstephässäkkää, ihmetelly nettikauppojen tuumakokoja, luonu PayPaltunnusta että kys. nettikaupoista voin asioita kotiuttaa ja kattonu 127 Hours -leffan, mikä oli aika mieletön tapaus, ja suosittelen todellakin kattomaan vaikkakin herkemmät voi kokee huonoa oloa eräässä verisessä kohtauksessa (teki pahaa mullaki, mitkään Sawit ei oo mitään ton rinnalla, koska toi on tositarina). Mut kattokaa ihmeessä, tykkäsin kuvauksesta ja leikkauksista yms!

Sit tein havainnollistavan kartan mun tortillasyömisestä. Ja täydestä tortillastahan palataan siis syömisen jälkeen tekemään uus tortilla.

Mut nyt ois varmaan aika pikkuhiljaa hipsuilla nukkumaanpäin, voisin oikeasti yrittää lupailla tihentää tätä postaustahtia sillä näyttää siltä että toi "Lisää postauksia yleisesti" on aika suosittu kohta tuolla kyselyssä. Katotaan jos saan huomiselle hovikuvaajan yleisön joukkoon kilpailun ajaks, jos saisin siitä kuvia. Mut joo, enskertaan sit taas!


You’ve got a hold on me
Like a constant need inside for nicotine
I’ve been through this patch before

SASSE

PS // Jännää, postaus jossa yhessäkää mun naamakuvassa mullei oo meikkiä. Hops.2 kommenttia:

nisna kirjoitti...

IHANAT TENNARIT!

Sasse kirjoitti...

nisna: Äläpä ♥