torstai 26. toukokuuta 2011

In a perfect way

Helou! 


Tänään oli taas Viivin tukka operoinnissa, se kun lämpenee väriltään ihan mielettömän helposti (sillä on joku käytösongelma...), sitä ennen arviointikeskustelut ja sen jälkeen yks pikkupojan hiustenleikkuu. Ei siis mitään mahdottomuuksia. Oli myös hyvin kesä, vaikkakin tuulinen sellainen. 

What's this bitchy outfit picture.... Btw, new denim-jupsuit-thingy 35€ from Spiritstore

Huomenna Niklakselle ja ylihuomenna tanssikampauksia Millille & Jullelle (ei todnäk ihan niin klassisia kuin sanasta tanssikampaus olettaa...) sekä siskon hiustenleikkuu & värjäys. Mut nyt takaisin Potterin ihmeelliseen maailmaan, se on soronoo taas seuraavaan otteeseen!


Translation: Hello! Today I operated (or dyed) Viivi's hair AGAIN because it keeps changing the color very warm in a very short amount of time (it has some kind of behaviour problem, I think...) Before that I had evaluation discussion about my parctical training. After Viivi's hair I cut some lil' boys hair. So nothing impossible today. Today was also very summery but very windy!

Tommorw I'm going to Niklas's place overnight. Saturday I'm going to make some hairdos to Julle & Milli for dance-show and dye & cut my sisters hair. But now I'm going back to Potter's magical world, bye!

Listen to all of this glass shatter
It pierced my ears and made them bleed
Now it sounds so beautiful,
cause you're beautiful you're beautiful
Sasse

4 kommenttia:

Mary Auer kirjoitti...

Jestas, miten ihana päivän asu! <3 Kuolin onnesta

Sasse kirjoitti...

Mary Auer Kiitoksia! Oon nyt kuollu onnesta tän farkkuhaalarin kaa, ei mikään vaatekappale voi olla näin helppo...

aura hulda maria kirjoitti...

heeei sullahan on kiva blogi! söpö asu :))

Sasse kirjoitti...

aura hulda maria Kiitoksia kovin! :)