sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Dance with somebody

Ok, lauantaina oli eka päivä kun jaksoin jopa laittautua jotenkin. Pakkohan se oli, ku kaveri tuli käymään, aka. Niksu. Joo not, mut aattelin näyttää ihmiselt ihan testimieles näin yhtenä päivänä edes viikosta. Jehaw! Harmi vaan että olin niin saamattoman laiska etten ottan kuvii! Mut ei mitää jänskää tapahtunu. Lipitettiin limuu, puhuttiin, avarsin Niken musamakua ja pelattiin Burnout 3 onnettomalla menestyksellä! Ei voi oikeesti olla niin vaikee yhyy...

No mutta! Tänään heräsin about 11 maissa ja sitten mutsi totesi suoraan ulos huoneesta käveltyäni, että vaatteet päälle niin lähetään JYSKiin. Ei auttanu siis marista vastaan etten jaksa, joten antauduin ja laittauduin yms. Näytin mm. tältä tänään silloin laittautumisen jälkeen = sen hetken kun meikit oli hyvin! Kuitenkin..

Päällähän oli Prismasta joskus ostettu musta suht pitkä paita, siskon vanha omituinen lössötoppi, kind-of wetlooklegginssit Seppälästä, mustat minishortsit H&Mltä sekä toi hiuspanta joka oli aika samannäköstä materiaalia ku legginssit! Plus tietenkin syystakki ja talvikengät sitten lähdön jälkeen.
(PS vitsi mun hiukset blendaa tohon seinän väriin... Ne oli kyllä pörrössä, sitä ei vaan nää!)

JYSKistä lähti mukaan mun tulevan sängyn patja (ei oikeesti en osaa elää ilman mun hullua sänkyviritelmää) ja petauspatja, ei muuta jännää.

Kyseinen sänkyviritelmä. Oli joskus tuonne ikkunan reunaan asti, mutta silloin se meinasi romahtaa jo turhan helposti, joten pidän sen tälläisena nykyään. Kaikki ihmettelee miten tossa voi nukkua. Itse ihmettelen miten tossa voisi olla nukkumatta?

Meinasin ostaa 3kpl mustia legginssejä hintaan 6,95€, mutta totesinkin sitten että mulla on ehkä riittävästi kyseisiä, joten jäivät sinne. Olihan siellä kaikkea muuta jännää sisustamiseen, harmittavasti kuitenkin olen köyhä ja rahaton yms. joten muuta ei tullut matkaan!
Lähettiin JYSKistä sitten asemakirppikselle, joka yleensä on ihan jees paikka ja tällä kertaa todellakin oli käymisen arvoinen! Löytyi sieltä nimittäi hyviä juttuja;

EHDOTTOMASTI päivän paras löytö! Ruskeet, kerran käytetyt Converset, aivan loistavassa kunnossa ja just sopivan kokoset, 25€! Meinasi tulla ongelma kun piti saada rahat kasaan, mutta faija sitten kävi ajelemassa automaatille hakemaan lisää rahaa kun todettiin, että tarvitaan.
(PS, sori vaan sinä tyttö joka heti sen jälkeen kun nappasin nämä mukaani olisit mennyt hakemaan ne. Nopeet syö hitaat ei.)
 

Nää lähti mukaan 1,50€ kun mietin että ovat ihan mageet. Kuva kyllä vääristää hirveesti, ovat kylmänharmaat. Suck my ...., camera.


Viimosena lähti mukaan hopeinen pitkä simpukkakoru 8€! Oli hieno, piti ottaa.
Mä lupaan tän kuvanlaadun paranevan jossain vaiheessa uuden kameran muodossa tai sitten viimeistään luonnonvalon palatessa.

Olisin voinut tietenkin ottaa muutakin mukaan, mm. pari laukkua, ehkä jotain vaatteita ja koruja mutta noihin meni tarpeeksi rahaa yhteensä niin en kehdannut pyytää. Siistii leijailen yhä jossain yläilmoissa noista consseista, oon pitkään kelannu et just tommoset ruskeet ois mageet! Voisin joku kerta esitellä hienon jalkinekokoelmani (kunhan saisin osan kengistä raahattua kotiin poikaystävältä...)
No mutta, se taas tältä erää tästä ja jotain. Kohta on joulu, jee, ja pyysin lahjaksi lahjakortteja tai rahaa mielellään, koska mua inhottaa jos saan lahjoja joista en pidä/en tarvitse, ja sitten ihmiset suuttuu jos myyn ne/heitän pois. Että rahaa tacks.


"It takes a lot to make me
Pretty angry and very sad.
I'm looking towards the outcome,
there must be some hidden reason."


-Sasse

2 kommenttia:

NooranElämää kirjoitti...

Hienot saapikkaat! :)

Sasse kirjoitti...

Noora: Kiitos kiitos :)