perjantai 27. marraskuuta 2009

Madi dear can't we just disappear?

Olen ollut tiistaista lähtien kipeänä (en kovin pahasti ja ei, en sikaflunssassa) ja on ollut ihan mukava tauko kiireeseen ja kouluun. Oon kyllä koulussa jääny jonkun verran jälkeen, apua, pitää ensiviikolla tehdä tasamittaisen kerrostuksen taitonäyte.
Voin tähän väliin iskeä pari kuvaa siitä millaista on siis ollut tämä viikko suurimmaksi osaksi;

Tässä on mun hieno ruokavalio suurimmaksi osaksi viikkoa + erilaiset vitamiini-/lisäravinnepillerit. Terveellistä eikö vaan hehe. Ps, glögi on hyvää ja sitä pitää juoda koska kohta on joulu, yms.Jos joku tunnistaa pelin niin haha, kyllä, tätä mä hakkasin läpi pitkin viikkoa.

Sitte katoin erinäisiä ohjelmia nauhalta, tässä yksi, suht helposti arvattavissa mikä ohjelma.Viikon kohokohta; aurinko paisto hetken ja oli hienoo! Ei ollu niin pimeetä. Inhoon talven ja syksyn tulemista juuri siksi, että on niin pimeetä ja inhottavaa eikä aurinko näy tyyliin koskaan. Joten tää pelasti päivän, vaikkakin se paisto varmaan vaan. n. 5min...
Huomatkaa tyylikkäät hiukset. En jaksa todellakaan näyttää inhimilliseltä ollessani kipeä, joten eilen sain jo hiukseni irokeesiksi vaan laittamalla. Mutta se tunne kun sitten pesee hiukset kunnolla vielä jollain tehohoidolla tälläsen löllöilyviikon jälkeen on ♥.


Mistä tulikin mieleeni että kelpaisi kaikki uudet hiusjutut. Mm. BC Repair Rescue shampoo, hoitoaine ja latvasuoja kelpaisi, BC Color Save hoitoaine, BC Moisture Kick jätettävä hoitoaine, BC Sensitive Soothe tuotteita, OSiS Creatives Dust It Mattapuuteri, OSiS Essentials Sparkler Kiiltosuihke kelpaisivat kaikki minulle heti! Myös kaikki kynsi, ihonhoito, sunmuut jutut kävisi, mutta kun sattumoisin noista hiusjutuista tiiän hieman enemmän kuin jälkimmäisenä mainituista, niin luettelin vaan ne! Kävisi myös Wild & Crazylta kynsilakat 217 Twilight, 78 Super Dooper Blue, 52 Summer Neon, 20 Lollipop, 79 Indian Chef ja 203 Wasabi. Tyhmäähän se on näitä näin luetella, mutta en millään jaksaisi hakea kuvia, eikä noista Wild & Crazylta taida edes löytyä kunnon kuvia, vaan outoja väripalloja jotka ei oikeen kuvasta selkeesti. Harmittaa nyt ettei mulla siellä Kauneus-/Terveys-/Muoti-/Häämessuilla ollut rahaa kun siellä myytiin paljon noita lakkoja just vaan 2€! Höh.

Mutta nyt kelpaisi kyllä hiustenleikkuu. Samanlailla kuin mulla oli joskus viime huhtikuussa, etuhiukset vinosti leikattu, about korville ylhäältä katsottuna etuosiopalaset ja kolmiokeesi. Huono selitys mutten ehkä jaksa nyt ruveta piirtämään. Sellanen kelpais kyllä. Sitten ne sivut blondiksi.

"Won't buy this line you're selling
Tired of this lie you're telling"

-Sasse

2 kommenttia:

Kahvihetki kirjoitti...

uuu,mutta tässähän on oivallisia joululahjaideoita sulle : D (jos vaan lompakko antaa periks tänä vuonna)

Jenni kirjoitti...

haaa, onks toi se joku sly cooper :D! haha pelasin sitä pariisiosaa aina serkuilla.