lauantai 21. marraskuuta 2009

Feeling is just a feeling

Siis perjantaini alkoi aivan loistavasti sillä, että nukuin pommiin ja seuraava bussi lähti  8:58 ja olin vasta  klo 10 koulussa! Meinaan suht rasittavaa tulla kouluun 10:15, kun maikka toteaa eten ehdi enää leikata,, joten siivosin sitten loppuajan ja se oli tylsää, believe me.
Nojoo, sitten yhden aikoihin sumplin itteni bussilla kotiinpäin, tai oikeastaan Nikelle koska tarkoituksena oli hengailla sen kanssa, mutta sitte oli ikävän sateista ja niille ei voinu mennä, niin sumplin sen meille! Jehuu.
Hengailtiin sitten meillä, otin siitä pari kuvaa (joista pari kappaletta tänne laitan kunhan toi PSP X sopisi taas toimia, kun se lagittaa taas enemmän kuin laki sallii. Joululahjaksi kelpaisi uusia osia koneeseen ku tää lagittaa vähän turhan paljon yhyy) ja loppujenlopuksi sitte hengailtiin ja luettin naistenlehtiä, hehe!

 
 

Semmosta tosiaan. Tosiaan kuvissa on Nikke ja minä hieman... emonörtihtävänä? Olen näyttänyt viimeset pari päivää tommoselta, kun se on suht helppoa! Ei tarvi laittautua niin paljoa. Kattokaa nyt:

Niin. Ja lasit ei ole minu, harmi! Ovat yhden luokkalaisen ja kyllä mielelläni omistaisin ne mutta kaikkea ei saa mitä haluaa!

Se tän päivän päivityksistä, nyt suuntaan Maken kanssa muualle datistelemasta.

"There's no time for hating, 
but what we hate 
we make"

♥ -Sasse

// PS Jeesus sentään ku blogger inhoaa noita valokuvia näköjään...

Ei kommentteja: