tiistai 10. marraskuuta 2009

You only want to be him

Okei, ensimmäiseksi fakta; mun piti taistella ton PSPX:n kanssa varmaan vartti, että sain sen auki. Ärsyttää kun kaikki brushit hävis jonnekin huishelvettiin yhdessä vaiheesa kun niitä oli niin kivoja ja nyt en muista miten ne asennettiin sinne fiksusti!
Mutta tässäpä pientä vihjettä siitä mitä tein heti kotiintulon jälkeen. Rojahdin siis sohvalle herkkujen kanssa katsomaan kivoja ohjelmia (joita oli tänään siis mm. Muodin huipulle loppu, Mallimaailman huipulle ja Mentalist!)
Ja ihan näin ihmisille infoksi, toi Geishan Orange Dream on ihan jees, vaikkakin maistuu enemmän varmaan sille appelsiinille kuin Geishalle. Mutsi toi noita levyjä laatikollisen kun sai tosi halpaan hintaan kun siinä paketissa oli jotain vikana.


Koulussa tänään tehtiin jotain ihme tauluja luokan seinille yritysopin tunnilla. Eli ympäriinsä oli paljon liimaa, paperisilppua ja kuvia. Mun juttu vei ihan sairaasti aikaa, ja sitte hätäpäissäni juoksin bussille yms. Eli ei mitään kovin jännää silloin siis.

Lookletistä tähän loppuun sen verran, että meh is happy kun ne laittelee sinne niitä uusia malleja tiuhaan tahtiin jne! Mutta saisivat keksiä sinne jonkun syksytaustakin sinne.


"He is the angel with the scabbed wings
Hard-drug face, want to powder his nose"


-Sasse

Ei kommentteja: