perjantai 13. marraskuuta 2009

I'm alright I guess

Että mä olin väsynyt tänään. Aamulla ei olisi jaksanut nousta ylös yms. ja meinasin myöhästyä bussista kun jumitin täällä ja yritin keksiä miten näyttää ideaaliselta Kauneusterveysmuotihäämessuilla. Siellä tosiaan oli kaikkia noita.
Aamulla koulussa oli aika itsestäänselviä asioita (mm. kannattaa osata tuotteet ulkoa kun niitä yrittää asiakkaalle myydä), ja kymmeneltä lähdettiin messukeskukseen. Okei, ongelmahan oli, että ensin ei ollut kovin selvää mistä me saatiin sisäänpääsyliput. Seuraavaksi ne piti käydä rekisteröimässä, joka oli tuskattuttavaa puuhaa. Sitten narikka, ja sen jälkeen lähdettiin kiertämään paikkoja.
Osallistuin varmaan kaikkiin mahdollisiin arvontoihin! Ja näkyhän paikalla esim. Antti Asplund omalla kojulla myymässä kaikkea jännää.

Noh, päivän saldohan sitten loppujenlopuksi oli tämä;

Eli kuvassa näkyy niitä ilmaistuotteita mitä tuli mukaan! Lehtiä tuli uusin Elle, Muotimaailma, Ellen muoti (09-10), H&M Magazine ja pieniä tarjouslehtisiä sun muita. Ellen meikkilaukku ta jokin sellainen, joka tulee hyvään käyttöön kun mun meikkilaukku on täynnä ja ongelma. Sitten neljää eri hajuvesitesteriä, Christina Aguilera By Night, Patrick Dempsey Unscripted, Reese Witherspoon In Bloom ja Escada Desire me. TRESemmén hoitoaine ja shampootesteri (veikkaan huonoiksi), MaXfactor Second skin foundation 75 Golden, MaXfactor Lash Extension Effect Black. Sitten ne vähäpätöisemmät/hämmentävmmät; Rautalääkepurnukka, Blistexin huulirasva, Jos Rakastat -leffan heijastin ja tamponeja.

Tuossa kuvassa myös näkyy toi hieno läpyskä joka ilmaisi, että oltiin ammattilaispuolelta ja sitä muovijuttua ei kai olisi saanut ottaa mukaan, mutta noh matkaan se jäi jo.

Loppupäivän vietin Niken seurassa hengaillen niillä ja keskustassa, ja se päätyi siihen, että useampaan otteeseen yritin kiusata sitä, mutta loppujenlopuksi se istui aina mun päälle. Mikä oli vähän ikävää.

Yritän tässä joku päivä oikeasti löytää kameran akkujen laturin ja ehkä postailen jotain turhaa asioista joita haluan. Nyt iltoja kuitenkin!

"You're too complicated, we should separate it.
You're just confiscating, you're exasperating"

♥  - Sasse

Ei kommentteja: